Register
Welcome to the Stormspire.net WoW Gold Forums!

Greetings, guest! Welcome to Stormspire.net, your #1 resource for WoW and Diablo 3 Gold, Professions, and everything in between!


Enjoy what the site offers? Consider Premium Membership if you wish to get the most out of the site. Premium Membership benefits include the acclaimed Goblineer's World of Warcraft Gold Guide, private forum access, a complimentary high-quality avatar, and much more!


If this is your first visit, make sure to check out the Stormspire.net Survival Guide for a quick site orientation. You may also register to unlock all standard forum features, and to get rid of these lovely ads!


We proudly host the Official forums for TradeSkillMaster, The Undermine Journal, and WoWuction.

Page 7 of 7 First ... 567
Results 61 to 67 of 67
  1. #61
    Apprentice
    merneric's Avatar
    Posts
    1
    Reputation
    0
    Tagged in
    0 Posts
    Add to this user's reputation
    Hey all. I'm new here and by no means an expert. I used TSM a bit before this latest update, but no where near to its potential. ANyway, as for multiple accounts, I've just started getting into "multi-boxing" for a couple of months now...I have 5 accounts running on the same computer, same WoW folder, all running just fine. So Sapu is 100% correct in that one definitely does not need to have two WoW folders to run two accounts. Everything account related is stored in the WTF folder, and additional accounts, just create an additional folder within the WTF. The graphics settings are stored there as well AFAIK, so I do believe that one can have different graphics settings on multiple accounts. The addons are all stored in a single folder, so that one only really needs to add TSM (or whatever) once, and it goes to all other accounts just fine. This may be basic info for you all, but it seemed like there was a bit of confusion regarding it. Thanks, and I am looking forward to diving into the nitty gritty of TSM.

  2. #62
    Entrepreneur
    BaturalNoobs's Avatar
    Posts
    12
    Reputation
    0
    Tagged in
    7 Posts
    Add to this user's reputation
    I'm stuck on step 12:

    Step 12: click Request Content. If u have done steps 1-8 correctly, a list will show up on the right side straight away.
    After I click "Send Request" (the button name has changed from "Request Content") it hangs, displaying a message in yellow that says "Getting table of content from Sellerjim." I let it run for 10 minutes but nothing happened.

    Another potential issue is when I get to steps 7-8:

    Step 7: select Shared Content
    Step 8: tick ALL, then press OK
    ...it only shows my realm/guild and doesn't include all the subfields pictured, such as Achievements, Auctions & Bids, etc. They're just not there.

    I started over and ran through the steps a second and third time with no luck. Any ideas on what else I can try?

    Running latest versions of all addons:

    • Altoholic 5.0.002
    • DataStore 4.2.002
    • TSM 1.5.10

  3. #63
    Apprentice
    dopejack's Avatar
    Posts
    1
    Reputation
    0
    Tagged in
    0 Posts
    Add to this user's reputation
    I know this thread got steered toward working cross-faction, but I have a question related back to the OP. Is setting this up through altoholic still a requirement? does ItemTracker not handle two accounts for us?

    Also, if I switch from ItemTracker to DataStore (step 18), do I need to link ALL of my characters via altoholic?

    I have (more than) two accounts (and have NEVER had to do anything withm ore than one wow Install), seller and most crafters on Account1, one crafter on Account2. Right now, seller cannot see the crafter on Account2, and the crafter can't seem to see what the seller has to properly use Restock queue.

  4. #64
    Entrepreneur
    shaz's Avatar
    Posts
    39
    Reputation
    1
    Tagged in
    9 Posts
    Add to this user's reputation
    everything seems to be communicating just not correctly. In the crafting window and in itemtracker its showing that I have one enchant on the AH.

    Checked AH on seller to make sure said item is really there. It is.
    Checked to see if que settings are above 1 for restock. They are not.
    Checked to see if info was being sent back and forth. It says it is, and I am getting the correct numbers when checked against inventory manually.

    Just have no idea why its trying to craft a second item when theres already one on the AH posted by the seller. I also redid everything and before setting up altoholic/datastore and crafting cost sync although not sure why I need crafting cost sync, it restocked my entire que. where after its all set up and I reload it only ques up a couple things.

  5. #65
    Sapy on US-Tichondrius(H)
    TSM Lead Developer
    Sapu94's Avatar
    Posts
    4,629
    Reputation
    241
    Blog Entries
    19
    Tagged in
    1348 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by shaz View Post
    everything seems to be communicating just not correctly. In the crafting window and in itemtracker its showing that I have one enchant on the AH.

    Checked AH on seller to make sure said item is really there. It is.
    Checked to see if que settings are above 1 for restock. They are not.
    Checked to see if info was being sent back and forth. It says it is, and I am getting the correct numbers when checked against inventory manually.

    Just have no idea why its trying to craft a second item when theres already one on the AH posted by the seller. I also redid everything and before setting up altoholic/datastore and crafting cost sync although not sure why I need crafting cost sync, it restocked my entire que. where after its all set up and I reload it only ques up a couple things.
    This is a very old guide for syncing datastore using Altoholic. It has nothing to do with ItemTracker and won't sync ItemTracker.

    Side note: It's better to use ItemTracker's syncing as TSM's support for datastore will be removed with TSM 2.0 since ItemTracker now does everything datastore can.
    Last edited by Sapu94; January 15th, 2013 at 11:12 PM.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | TSM Chat Channel (IRC) | Donate | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street." ~Doug Linder

  6. #66
    Entrepreneur
    shaz's Avatar
    Posts
    39
    Reputation
    1
    Tagged in
    9 Posts
    Add to this user's reputation
    Ok, will get rid of altoholic and datastore then. Strange it halfway worked. Is there a guide for getting TSM set up with dual accounts besides this one? Or is it as simple as just including the second account for selling in itemtracker?

  7. #67
    Sapy on US-Tichondrius(H)
    TSM Lead Developer
    Sapu94's Avatar
    Posts
    4,629
    Reputation
    241
    Blog Entries
    19
    Tagged in
    1348 Posts
    Add to this user's reputation
    The instructions are in the ItemTracker options, with the appropriate options.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | TSM Chat Channel (IRC) | Donate | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street." ~Doug Linder

 

 
Page 7 of 7 First ... 567

Similar Threads

  1. Dual-boxing with Recruit a Friend: Any pointers?
    By Traumatic in forum Power Leveling
    Replies: 22
    Last Post: April 28th, 2012, 07:18 PM
  2. Restock queue setup
    By vae432 in forum Official TradeSkillMaster Forum
    Replies: 2
    Last Post: May 27th, 2011, 09:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •