Register
Welcome to the Stormspire.net WoW Gold Forums!

Greetings, guest! Welcome to Stormspire.net, your #1 resource for WoW and Diablo 3 Gold, Professions, and everything in between!


Enjoy what the site offers? Consider Premium Membership if you wish to get the most out of the site. Premium Membership benefits include the acclaimed Goblineer's World of Warcraft Gold Guide, private forum access, a complimentary high-quality avatar, and much more!


If this is your first visit, make sure to check out the Stormspire.net Survival Guide for a quick site orientation. You may also register to unlock all standard forum features, and to get rid of these lovely ads!


We proudly host the Official forums for TradeSkillMaster, The Undermine Journal, and WoWuction.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Ethereal Contributor
    SomeCoolName's Avatar
    Posts
    6
    Reputation
    0
    Tagged in
    1 Posts
    Add to this user's reputation

    TSM Stutter on craft and jumping craft-list

    Hi all,

    I recently resumed my goldmaking after a break since MoP came, so I re-installed TSM and started setting everything up the way it used to be.
    I have 2 separate problems and I'm not at my home computer at the moment, but just wanted to see if it was only me before I start submitting bug reports.

    All of this is regarding Inscription.
    Addon versions:
    TSM: v1.6.1
    TSM_Crafting: v1.2.1

    Number 1:
    When crafting, there's a small freeze after every single craft. I tried disabling all addons except the TSM suite, and it still happens. Only when disabling TSM Crafting it returns to normal.
    I found a year old bug that seems to describe a very similar same issue here: http://wow.curseforge.com/addons/tra...-with-a-large/
    Note that unlike the bug mentioned here, it happens even when crafting a single item (although the lag is smaller)

    Number 2:
    I had a craft queue of just over a hundred glyphs, many of which required Ink of Dreams, and after shopping mats and destroying them, the crafting window did not have them as a step in the queue. The other inks where there fine and dandy. I did check that the ink craft was enabled, and I could add it manually.
    Additionally, whenever crafting e.g. and "Ink of the Sea" it would disappear from the mats list, then on next craft it would re-appear, but with a wrong number (saying I would need to craft two more, when in reality it was closer to 80).

    Now - what sort of additional info can I provide to try and hunt down the culprit?

    Thanks for the help!

  2. #2
    EU - Kazzak (H)
    Official TSM Tester
    Cryan's Avatar
    Posts
    128
    Reputation
    32
    Tagged in
    32 Posts
    Add to this user's reputation
    Both known issues for me. The first one is probably caused by the big size of the crafting queue. And the second one is probably a fluke of some kind and can probably be resolved by reloading. Maybe bart39 or sapu has more info/help for you.
    Official tester of TradeSkillMaster since Cataclysm! For TSM 2.0 previews and goldmaking tips and tricks, follow http://cryan-tsm.blogspot.nl/ .

  3. #3
    Ethereal Contributor
    SomeCoolName's Avatar
    Posts
    6
    Reputation
    0
    Tagged in
    1 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Cryan View Post
    Both known issues for me. The first one is probably caused by the big size of the crafting queue. And the second one is probably a fluke of some kind and can probably be resolved by reloading. Maybe bart39 or sapu has more info/help for you.
    Thanks for the answer!
    Regarding the first - it also happened when queue was empty, since I did a bit of crafting before filling my queue.
    On the second, I tried reload, relog, exit and enter, clearing and restoring queue etc etc.

    I'll try nuking my savedvariables, and see if that does anything to either issue when I get home, and will return with the results.

  4. #4
    EU-DarkSpear(A)
    TSM Developer
    Bart39's Avatar
    Posts
    1,136
    Reputation
    58
    Tagged in
    368 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by SomeCoolName View Post
    Thanks for the answer!
    Regarding the first - it also happened when queue was empty, since I did a bit of crafting before filling my queue.
    On the second, I tried reload, relog, exit and enter, clearing and restoring queue etc etc.

    I'll try nuking my savedvariables, and see if that does anything to either issue when I get home, and will return with the results.
    Nuking your sv's is a little drastic and almost certainly will not resolve anything.
    As Cryan said these are both known issues and will likely be looked at for TSM 2.0 - crafting has been completely re-written
    Sic has joined #TradeSkillMaster
    I love you all. TSM Has given me children.
    That is all.
    Sic has left #TradeSkillMaster

    TSM Application Developer / Assistant Addon Developer

    For information: TSM Website, TSM Addon, TSM App.
    Also Follow TSM on Twitter, and Like TSM on Facebook!
    If you need help with any of the above hop on Chat. It's much faster than posting

 

 

Similar Threads

  1. [Question] posting at % of craft costs & getting craft costs from another character on the same
    By Majik in forum Official TradeSkillMaster Forum
    Replies: 3
    Last Post: February 18th, 2013, 01:35 PM
  2. Anyone who can craft literally everything?
    By zenga in forum General Discussion
    Replies: 8
    Last Post: August 10th, 2012, 11:32 AM
  3. TSM. It won't craft the most profitable for me.
    By Caprisonne in forum Addons and Macros
    Replies: 2
    Last Post: July 20th, 2012, 10:24 AM
  4. TSM Craft problem
    By alex586 in forum Official TradeSkillMaster Forum
    Replies: 10
    Last Post: January 31st, 2012, 11:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •