Register
Welcome to the Stormspire.net WoW Gold Forums!

Greetings, guest! Welcome to Stormspire.net, your #1 resource for WoW and Diablo 3 Gold, Professions, and everything in between!


Enjoy what the site offers? Consider Premium Membership if you wish to get the most out of the site. Premium Membership benefits include the acclaimed Goblineer's World of Warcraft Gold Guide, private forum access, a complimentary high-quality avatar, and much more!


If this is your first visit, make sure to check out the Stormspire.net Survival Guide for a quick site orientation. You may also register to unlock all standard forum features, and to get rid of these lovely ads!


We proudly host the Official forums for TradeSkillMaster, The Undermine Journal, and WoWuction.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Entrepreneur
    Taylor Swift's Avatar
    Posts
    110
    Reputation
    1
    Tagged in
    29 Posts
    Add to this user's reputation

    Item names gone after TSM "fixed" my groups

    Hello,

    Recently I went to post some auctions and I got the message that a couple of my groups were invalid and I could either ignore or fix them which was recommended. I usually go in and try to fix them manually if this happens but I accidentally clicked the "Fix" button. Now I generally don't do this for this exact reason in that it turned all of my groups which were named like "Steady Wild Jade", "Brilliant Primordial Ruby" into group names like "all gemssubgroup 1", "all gemssubgroup 2", "all gemssubgroup 3" etc, etc,.

    I'm wondering if there is a way to change these generic group names back to what the item actually is because I can't see what they are now. If I add new groups into the category they are named individually like they're supposed to but all the old ones I had in there before are now this generic "all gemssubgroup" and it's really confusing. I really don't want to go in and recreate all my categories/groups. Any help is greatly appreciated. Thank You.

  2. #2
    EU-DarkSpear(A)
    TSM Developer
    Bart39's Avatar
    Posts
    1,136
    Reputation
    58
    Tagged in
    368 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Taylor Swift View Post
    Hello,

    Recently I went to post some auctions and I got the message that a couple of my groups were invalid and I could either ignore or fix them which was recommended. I usually go in and try to fix them manually if this happens but I accidentally clicked the "Fix" button. Now I generally don't do this for this exact reason in that it turned all of my groups which were named like "Steady Wild Jade", "Brilliant Primordial Ruby" into group names like "all gemssubgroup 1", "all gemssubgroup 2", "all gemssubgroup 3" etc, etc,.

    I'm wondering if there is a way to change these generic group names back to what the item actually is because I can't see what they are now. If I add new groups into the category they are named individually like they're supposed to but all the old ones I had in there before are now this generic "all gemssubgroup" and it's really confusing. I really don't want to go in and recreate all my categories/groups. Any help is greatly appreciated. Thank You.
    Click the group > click management > rename group
    Sic has joined #TradeSkillMaster
    I love you all. TSM Has given me children.
    That is all.
    Sic has left #TradeSkillMaster

    TSM Application Developer / Assistant Addon Developer

    For information: TSM Website, TSM Addon, TSM App.
    Also Follow TSM on Twitter, and Like TSM on Facebook!
    If you need help with any of the above hop on Chat. It's much faster than posting

  3. #3
    Entrepreneur
    Taylor Swift's Avatar
    Posts
    110
    Reputation
    1
    Tagged in
    29 Posts
    Add to this user's reputation
    Is there a way to do this in bulk. I have a category that's gems and like 50 groups, each group is 1 gem. I had to do it this way because of the way things are set up to price items based on % of database prices. so in total I have about 10 categories with probably close to 500 groups. It would actually be faster to delete all my groups and remake them using the quick group creation tool but I was hoping to avoid this because that would also take a very long time ><

  4. #4
    EU-DarkSpear(A)
    TSM Developer
    Bart39's Avatar
    Posts
    1,136
    Reputation
    58
    Tagged in
    368 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Taylor Swift View Post
    Is there a way to do this in bulk. I have a category that's gems and like 50 groups, each group is 1 gem. I had to do it this way because of the way things are set up to price items based on % of database prices. so in total I have about 10 categories with probably close to 500 groups. It would actually be faster to delete all my groups and remake them using the quick group creation tool but I was hoping to avoid this because that would also take a very long time ><
    In short no
    Sic has joined #TradeSkillMaster
    I love you all. TSM Has given me children.
    That is all.
    Sic has left #TradeSkillMaster

    TSM Application Developer / Assistant Addon Developer

    For information: TSM Website, TSM Addon, TSM App.
    Also Follow TSM on Twitter, and Like TSM on Facebook!
    If you need help with any of the above hop on Chat. It's much faster than posting

  5. #5
    Entrepreneur
    Taylor Swift's Avatar
    Posts
    110
    Reputation
    1
    Tagged in
    29 Posts
    Add to this user's reputation
    Dang, alright. Thanks for the information Bart. Appreciate it

 

 

Similar Threads

  1. [Bug] "Don't queue this item" not functioning properly.
    By Zso in forum Official TradeSkillMaster Forum
    Replies: 1
    Last Post: October 3rd, 2012, 12:42 PM
  2. Groups require "fixing" after every interface reload
    By heartbourne in forum Official TradeSkillMaster Forum
    Replies: 2
    Last Post: July 24th, 2012, 08:59 PM
  3. GetAll Scan does not update "all" item prices in Auction DB
    By rambo8888 in forum Official TradeSkillMaster Forum
    Replies: 4
    Last Post: July 7th, 2012, 10:16 AM
  4. frustration with "item/group invalid"
    By gruntsausage in forum Addons and Macros
    Replies: 5
    Last Post: February 2nd, 2012, 08:54 AM
  5. Suggestion: "Save Setting" button near new "show sales" checkbox.
    By fluxdada in forum Official Forum of The Undermine Journal
    Replies: 1
    Last Post: June 13th, 2011, 02:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •