Register
Welcome to the Stormspire.net WoW Gold Forums!

Greetings, guest! Welcome to Stormspire.net, your #1 resource for WoW and Diablo 3 Gold, Professions, and everything in between!


Enjoy what the site offers? Consider Premium Membership if you wish to get the most out of the site. Premium Membership benefits include the acclaimed Goblineer's World of Warcraft Gold Guide, private forum access, a complimentary high-quality avatar, and much more!


If this is your first visit, make sure to check out the Stormspire.net Survival Guide for a quick site orientation. You may also register to unlock all standard forum features, and to get rid of these lovely ads!


We proudly host the Official forums for TradeSkillMaster, The Undermine Journal, and WoWuction.

Page 1 of 2 12 Last
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Entrepreneur
    Valsen's Avatar
    Posts
    7
    Reputation
    0
    Tagged in
    2 Posts
    Add to this user's reputation

    Item/group is invalid while posting aucitons

    Is anyone having an issue after the recent update while trying to post auctions? My glyphs post fine but any other items: blue rings, necklaces, enchants, herbs all have the red text to the side saying item/group is invalid. I looked at my tooltip to see if they had groups but my groups are gone but are there in the categories. I tired to remove and re add them but when i did that they disappeared and they wont show up again. my TSM version is 1.5.13

  2. #2
    Entrepreneur
    Valsen's Avatar
    Posts
    7
    Reputation
    0
    Tagged in
    2 Posts
    Add to this user's reputation
    Update: I just deleted a small sample of groups and recreated them after re-logging and still a no go

  3. #3
    Sapy on US-Tichondrius(H)
    TSM Lead Developer
    Sapu94's Avatar
    Posts
    5,126
    Reputation
    255
    Blog Entries
    20
    Tagged in
    1538 Posts
    Add to this user's reputation
    Could you take screenshots of the settings for the "invalid" groups? Also, take a screenshot of everything else that isn't as you expect (ie the tooltip you mentioned).


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | TSM Chat Channel (IRC) | Donate | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street." ~Doug Linder

  4. #4
    Entrepreneur
    Valsen's Avatar
    Posts
    7
    Reputation
    0
    Tagged in
    2 Posts
    Add to this user's reputation
    auctioning ss.jpg

    Here is the auctioning and tool tip screen shot
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    Sapy on US-Tichondrius(H)
    TSM Lead Developer
    Sapu94's Avatar
    Posts
    5,126
    Reputation
    255
    Blog Entries
    20
    Tagged in
    1538 Posts
    Add to this user's reputation
    I don't see any issue in either of those screenshots besides the group being invalid...? If there is another issue, please provide screenshots showing EXACTLY what the issue is. Example: "ItemTracker says I have 2 Twilight Jasmine in my bags, here is a screenshot that shows I actually have 10 and the ItemTracker tooltip saying 2." Unfortunately, it's impossible to provide assistance based on general statements.

    Back to the invalid group issue. Could you take a screenshot (or two) of the settings for the "invalid" group?
    Last edited by Sapu94; November 28th, 2012 at 10:33 PM.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | TSM Chat Channel (IRC) | Donate | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street." ~Doug Linder

  6. #6
    Entrepreneur
    Valsen's Avatar
    Posts
    7
    Reputation
    0
    Tagged in
    2 Posts
    Add to this user's reputation
    Figured it out!! I use the WoWuction data and for some reason its gone. When i switched it to auctionDB it had threshold and fallback prices agian. So I am thinking there may be a bug with the new update for wowuction data? I am going to re-download the update and see if that helps.

  7. #7
    Ethereal Contributor
    Ghost Note's Avatar
    Posts
    62
    Reputation
    1
    Tagged in
    7 Posts
    Add to this user's reputation
    I experienced what appears to be this same issue, fixed by enabling out of date addons; WoW thought TUJ GE was out of date (even thought I had just updated it) and some of my groups were based of a % of the global market data provided by TUJ GE
    Busy seller on four bank alts
    200k - Nov 2012
    500k - Dec 2012
    1m - Jan 2012

  8. #8
    Sapy on US-Tichondrius(H)
    TSM Lead Developer
    Sapu94's Avatar
    Posts
    5,126
    Reputation
    255
    Blog Entries
    20
    Tagged in
    1538 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Valsen View Post
    Figured it out!! I use the WoWuction data and for some reason its gone. When i switched it to auctionDB it had threshold and fallback prices agian. So I am thinking there may be a bug with the new update for wowuction data? I am going to re-download the update and see if that helps.
    You (or curse client) probably deleted your tsm_wowuction.lua file when updating the addon.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | TSM Chat Channel (IRC) | Donate | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street." ~Doug Linder

  9. #9
    Entrepreneur
    Valsen's Avatar
    Posts
    7
    Reputation
    0
    Tagged in
    2 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Sapu94 View Post
    You (or curse client) probably deleted your tsm_wowuction.lua file when updating the addon.
    I checked this out, my lua file is still there. I also uninstalled and reinstalled the tsm wowuction addon still no go.

    -Ghost note that was one of the first things i tried too >.<

  10. #10
    Sapy on US-Tichondrius(H)
    TSM Lead Developer
    Sapu94's Avatar
    Posts
    5,126
    Reputation
    255
    Blog Entries
    20
    Tagged in
    1538 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Valsen View Post
    I checked this out, my lua file is still there. I also uninstalled and reinstalled the tsm wowuction addon still no go.

    -Ghost note that was one of the first things i tried too >.<
    It's always there, doesn't mean there's WoWuction data inside. Redownload the data file from wowuction.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | TSM Chat Channel (IRC) | Donate | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street." ~Doug Linder

 

 
Page 1 of 2 12 Last

Similar Threads

  1. Item/Group is invalid
    By Vinestal in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 6
    Last Post: September 21st, 2012, 12:55 PM
  2. [Inscription] Item/Group is invalid.
    By TSMperson36 in forum Auction House Discussion
    Replies: 7
    Last Post: September 4th, 2012, 12:23 AM
  3. Item/Group is Invalid...Why won't it post anyway?
    By Tasmina in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 23
    Last Post: July 12th, 2012, 02:07 PM
  4. Error: Item/Group is Invalid
    By IBankAlt in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 6
    Last Post: March 2nd, 2012, 06:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •