Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    auctiondb lua errro

    I suspect that your TSM update program for windows is trashing the AuctionDB addon at each update:

    Date: 10/31/12 18:57:18
    Message: Interface\AddOns\TradeSkillMaster_AuctionDB\AppDat a.lua:20: unexpected symbol near '<eof>'
    Stack:

    Locale: enUS
    Addons:
    ACP (3.4)
    Auctionator (3.0.5)
    BittensSpellFlash_Monk (2.3.1 beta)
    GemHelper (r193)
    Lorewalkers (4.22)
    MBB (v1.36)
    MogIt (v3.0.6)
    PetJournalEnhanced (r24 (2.5.1))
    Postal (r369)
    TheUndermineJournal (2.3)
    +Wowhead_Looter (50006)
    TSM (v1.5.10)
    TSM_Accounting (r109)
    TSM_AuctionDB (r193)
    TSM_Auctioning (v1.2.19)

  2. #2
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,105
    Reputation
    343
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    Try reinstalling AuctionDB. If you continue to have issues, provide a detailed description of exactly how the problem occurs.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | TSM Chat Channel (IRC) | Donate | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

 

 

Similar Threads

  1. AuctionDB Question
    By Basmastersix in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 2
    Last Post: April 9th, 2012, 11:09 PM
  2. AuctionDB showing Num(Yours) is 0(4) when I don't have any up
    By jimmyolsenblues in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 0
    Last Post: March 18th, 2012, 10:33 AM
  3. TSM Using wrong AuctionDB Value?
    By Emote_ in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 2
    Last Post: February 8th, 2012, 10:52 AM