Register
Welcome to the Stormspire.net WoW Gold Forums!

Greetings, guest! Welcome to Stormspire.net, your #1 resource for WoW and Diablo 3 Gold, Professions, and everything in between!


Enjoy what the site offers? Consider Premium Membership if you wish to get the most out of the site. Premium Membership benefits include the acclaimed Goblineer's World of Warcraft Gold Guide, private forum access, a complimentary high-quality avatar, and much more!


If this is your first visit, make sure to check out the Stormspire.net Survival Guide for a quick site orientation. You may also register to unlock all standard forum features, and to get rid of these lovely ads!


We proudly host the Official forums for TradeSkillMaster, The Undermine Journal, and WoWuction.

Page 4 of 7 First ... 23456 ... Last
Results 31 to 40 of 69
  1. #31
    Unregistered
    Unregistered's Avatar
    This happens a lot for me. Disabled all other addons and reloaded, but it's still not fixed. Screenshot shows me hovering over the unclickable options-tab. Clearly the background has ended up in front for some reason. Possibly moved by some addon and then never reset?
    http://i.imgur.com/oBiwB.jpg

    Opening the auction house fixed it. However the crafting buttons, the "crafting options" button and the "destroying" button still appear partly behind the background, as in the screenshot.

  2. #32
    US-Uldum/Antonidas (H/A)
    Wind Trader
    Gissa's Avatar
    Posts
    1,205
    Reputation
    37
    Tagged in
    458 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Unregistered View Post
    This happens a lot for me. Disabled all other addons and reloaded, but it's still not fixed. Screenshot shows me hovering over the unclickable options-tab. Clearly the background has ended up in front for some reason. Possibly moved by some addon and then never reset?
    http://i.imgur.com/oBiwB.jpg

    Opening the auction house fixed it. However the crafting buttons, the "crafting options" button and the "destroying" button still appear partly behind the background, as in the screenshot.
    That image you posted...I get that problem every day...several times a day. It drives me insane. /reload will usually work, but not always. Going to a vendor and opening and closing my bags sometimes does the trick too... but I wish this would get fixed it's really really reeaaalllyyy annoying and happening more and more.

    Edit: wanted to add that i can't figure out how to reliably reproduce this to tell how to make it happen. It seems totally random even when doing the same steps over and over again.
    Last edited by Gissa; December 18th, 2012 at 11:14 PM.

  3. #33
    EU-Ragnaros(H)
    Entrepreneur
    Adresteia's Avatar
    Posts
    11
    Reputation
    0
    Tagged in
    1 Posts
    Add to this user's reputation
    I have seen the same issue a lot on my priest, not on any of the oher chars at that time and she doesn't have any add ons the other chars don't have.
    Suddenly the issue stopped about 3 weeks ago and after that I only seen it once again on my lock who also has no extra add ons compared to my other chars.

    My warrior and mage have the most add ons running, I never seen it on them.

  4. #34
    US-Sentinels(A)
    TSM Developer
    Drethic's Avatar
    Posts
    170
    Reputation
    12
    Tagged in
    66 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Gissa View Post
    That image you posted...I get that problem every day...several times a day. It drives me insane. /reload will usually work, but not always. Going to a vendor and opening and closing my bags sometimes does the trick too... but I wish this would get fixed it's really really reeaaalllyyy annoying and happening more and more.

    Edit: wanted to add that i can't figure out how to reliably reproduce this to tell how to make it happen. It seems totally random even when doing the same steps over and over again.
    Gissa, I want to test something. Please PM me a full list of your addons. I'm going to setup a fresh install of WoW and slowly add them on to see if I can find an offender since your saying this happens every time.
    TSM Web Master / Assistant Addon Developer
    For information: TSM Website, TSM Addon, TSM App.
    Also Follow TSM on Twitter, and Like TSM on Facebook!
    If you need help with any of the above hop on Chat. It's much faster than posting

  5. #35
    US-Uldum/Antonidas (H/A)
    Wind Trader
    Gissa's Avatar
    Posts
    1,205
    Reputation
    37
    Tagged in
    458 Posts
    Add to this user's reputation
    @Drethic alright I will PM you in a min here

  6. #36
    Arrowmorph
    Arrowmorph's Avatar
    I've had the same problem for a while now, it seems to be a Window layer stacking problem. The grey window is above the required window, yes sometimes reloading works but sometimes needs a complete new restart. Again sometimes it fixes itself by clicking through the various tabs. I've screen shotted it and you can see that it not only effects the Auction Windows but also the main TSM Windows (where you select the wanted modules) and also the status window, you can see the grey window overlaying the middle of TSM and greying out the selectable options, it's the same on all the clickable icon tabs. On this screenshot I've just clicked Run Scan and as you can see the window is completely greyed out so that you cannot see the options to do Fast Scan or any other option. I put all screens up so that you can see the effect on both the AH Module and the main TSM Module with the AH Window in the background, sorry if it's a bit busy.

    regards

    Arrow

    http://i.imgur.com/0FayF.jpg

  7. #37
    EU-DarkSpear(A)
    TSM Developer
    Bart39's Avatar
    Posts
    1,137
    Reputation
    59
    Tagged in
    370 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Arrowmorph View Post
    I've had the same problem for a while now, it seems to be a Window layer stacking problem. The grey window is above the required window, yes sometimes reloading works but sometimes needs a complete new restart. Again sometimes it fixes itself by clicking through the various tabs. I've screen shotted it and you can see that it not only effects the Auction Windows but also the main TSM Windows (where you select the wanted modules) and also the status window, you can see the grey window overlaying the middle of TSM and greying out the selectable options, it's the same on all the clickable icon tabs. On this screenshot I've just clicked Run Scan and as you can see the window is completely greyed out so that you cannot see the options to do Fast Scan or any other option. I put all screens up so that you can see the effect on both the AH Module and the main TSM Module with the AH Window in the background, sorry if it's a bit busy.

    regards

    Arrow

    http://i.imgur.com/0FayF.jpg
    in short - we cannot replicate any of this (having tried numerous times) - we use the AceGUI libraries to draw the various TSM frames and what you are seeing is the result of something else interfering with TSM and changing the frame properties. I would suggest checking your other addons and see which ones are also using aceGUI.

    you can check this by going into Wow install dir/interface/addons - check each of your other addons and see if they have an \libs\AceGUI-3.0 folder.

    if so try disabling them and see if that cures the problem and of course post back here if you find the offending addon.
    Sic has joined #TradeSkillMaster
    I love you all. TSM Has given me children.
    That is all.
    Sic has left #TradeSkillMaster

    TSM Application Developer / Assistant Addon Developer

    For information: TSM Website, TSM Addon, TSM App.
    Also Follow TSM on Twitter, and Like TSM on Facebook!
    If you need help with any of the above hop on Chat. It's much faster than posting

  8. #38
    Arrowmorph
    Arrowmorph's Avatar
    Hi Bart, while I was typing WoW logged me out so I logged back in and you can see the problem can exist even after a new Login.

    I think almost all of my Addons use the Ace3 Lib and it would have to be pretty old not to. (e.g. Gathermate2, Recount, Altoholic, TomTom, Vuhdo, Tellmewhen, Ackis etc. etc. etc.). I always update my Addons from Curse on a daily basis so if they have been upgraded then they are the newest versions.

    If no one at TSM can replicate this issue then can you publish a list of all of your Addons so that we can eliminate those from any disabling investigation on our side and save ourselves a lot of time please. It could eliminate a lot of disabling if we know that your Addons don't cause these issues.

    regards

    Arrow

    http://i.imgur.com/m85gY.jpg

  9. #39
    Sapy on US-Tichondrius(H)
    TSM Lead Developer
    Sapu94's Avatar
    Posts
    5,158
    Reputation
    256
    Blog Entries
    21
    Tagged in
    1543 Posts
    Add to this user's reputation
    This may have been fixed in r492: http://wow.curseforge.com/addons/tra...-master/files/

    Give it a shot and let us know if anybody still gets this issue.
    Last edited by Sapu94; December 21st, 2012 at 10:26 AM.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | TSM Chat Channel (IRC) | Donate | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street." ~Doug Linder

  10. #40
    US-Zul'jin (H)
    Ethereal Contributor
    JediCowboy's Avatar
    Posts
    39
    Reputation
    2
    Tagged in
    17 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by Sapu94 View Post
    This may have been fixed in r492: http://wow.curseforge.com/addons/tra...-master/files/

    Give it a shot and let us know if anybody still gets this issue.
    I'd been having the weird frame issues with things occasionally getting blacked out or covered up as well, but couldn't reproduce anything consistently or have anythign new to add so I've just been following this thread.

    I just installed r492 and with the r492 release I haven't seen frame or layer issues yet, but I've consistently been getting another error that wasn't in previously. When I click Special Searches | Disenchant Search I get the following LUA error every time and TSM won't perform a Disenchant search:

    Code:
    Date: 12/21/12 12:57:33
    Message:  ...SkillMaster_WoWuction\TradeSkillMaster_WoWuction.lua:145: attempt to index local 'data' (a number value)
    Stack:
    TSM_WoWuction.lua:145: <TradeSkillMaster_WoWuction.lua:140>
    TSM_Shopping\modules\Search.lua:387: <StartDisenchantSearch>
    TSM_Shopping\modules\SearchGUI.lua:438: <SearchGUI.lua:438>
    Locale: enUS
    Addons:
        ACP (3.4.1)
        ArkInventory (3.03.25)
        Broker_Auditor (v4.4.3)
        Auditor2 (v4.4.3)
        Semi_ASR (4.0.0)
        BadBoy (v11.400)
        Bartender4 (4.5.8)
        Bazooka (v2.2.1)
        Bazooka_Options (v2.2.1)
        broker_routes (1.8)
        ButtonFacade (v5.1.389)
        Chinchilla (v2.5.10a)
        iFriends (2.1.2-r4)
        iGuild (2.1.2-r3)
        iMail (2.0.3-r4)
        Masque (v5.1.389)
        Notes (r56)
        Outfitter (5.7)
        Postal (v3.5.1)
        Prat-3.0 (3.5.3)
        Quartz (3.1.1)
        zz_Repair ()
        Skillet (2.39)
        StatBlock_FPS (v5.0.5)
        SunnArt (3.63)
        TipTac (12.10.30)
        WIM (3.6.3)
        TSM (r492)
        TSM_Accounting (v1.2.3)
        TSM_AuctionDB (v1.3.13)
        TSM_Auctioning (v1.2.21)
        TSM_Crafting (v1.1.13)
        TSM_Destroying (v1.2.7)
        TSM_ItemTracker (v1.2.5)
        TSM_Mailing (v1.0.10)
        TSM_Shopping (v1.3.12)
        TSM_Warehousing (v1.4.7)
        TSM_WoWuction (v1.2.6)
    Last edited by Sapu94; December 21st, 2012 at 01:05 PM.

 

 
Page 4 of 7 First ... 23456 ... Last

Similar Threads

  1. The Real Life Picture Thread
    By Sinshroud in forum Off Topic
    Replies: 101
    Last Post: September 10th, 2013, 01:53 PM
  2. TSM is kinda greyed out on the option area...help?
    By Sojumonkey in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: October 21st, 2012, 12:11 PM
  3. Deal notifications - greyed out?
    By kaleidoscope in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 3
    Last Post: October 14th, 2012, 09:53 AM
  4. [Inscription] Glyphmas for the only kinda ready ....
    By Mac in forum Professions
    Replies: 3
    Last Post: August 27th, 2012, 04:38 PM
  5. Suggestion: greyed out non-bid items
    By Berna in forum Official Forum of The Undermine Journal
    Replies: 2
    Last Post: May 19th, 2012, 03:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •