Register
Results 1 to 10 of 10

Thread: Wierd Bug?

  1. #1

    Wierd Bug?

    I couldn't get TSM Post and Cancel to work on my toons when I logged on after patch. After hitting the button the interface would just say scanning..... and never find anything to cancel or post.

    Interestingly... on every toon that I emptied my mailbox on, it worked just fine. For instance on my enchanting scroll banker I have plenty of stock on her to post, but posting did nothing. I emptied my mailbox (all it had was gold from previous sales) and went back to AH and it found 12 things to post no problem.

  2. #2
    That is weird... I'm going to try it out on my toon as I'm having the same problem.

  3. #3
    Well, I emptied my mailbox and now I can post Auctions.

  4. #4
    GRRRRR!!!!!! I have thousands of whiptail in the mail on my inscription AH toon, hundreds of cut gems in the mail on my JC AH toon, etc. THIS is going to be a pain, especially if it's not a one-time thing *snicker*

    Hmmm.... even worse, it didn't fix the problem, I still can't post. Even logged out and back in with an empty mailbox.

    OK, this is getting weird. In looking around at what did and didn't work, I ran a dealfinder scan, which worked. Though oddly enough, at times while it was running, it said "Posting" at the bottom. And then, because I saw that, I ran the post again, and it worked.
    Last edited by Eric S; April 26th, 2011 at 06:41 PM.

  5. #5
    It seems to be a one-time thing for me.

  6. #6
    Been happening to me too. I usually wait about 15 secs and it works fine.

  7. #7
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,114
    Reputation
    345
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    The issue is with Auctioneer. Disable Auctioneer and let me know if any part of TSM is still not working.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | /r/woweconomy & TSM Discord | Go Premium | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

  8. #8
    Quote Originally Posted by Sapu94 View Post
    The issue is with Auctioneer. Disable Auctioneer and let me know if any part of TSM is still not working.
    This seems to be the case. I logged to another banker with mail and got the usual bug. Turned off auctioneer and it worked fine with mail still in box. I logged and turned auctioneer back on just to be thorough and the bug returned when I tried to post. In the end I decided to just clear out my mailbox and keep auctioneer up. I'll likely continue to run both TSM and Auctioneer and hope it gets worked out... and just keep my mail cleared

  9. #9
    Wierd that I didn't notice it before, but now I can work around the bug by simply closing the AH interface and opening it right back up... lol

  10. #10
    Quote Originally Posted by DoubleO View Post
    Wierd that I didn't notice it before, but now I can work around the bug by simply closing the AH interface and opening it right back up... lol
    This worked for me also. It looks like Auctioneer is doing a scan, and when you close the AH window, it will interrupt it. Then when you open up the AH interface, Auctionator/TSM works just fine.

 

 

Similar Threads

  1. Wierd Problem with Restock Queue
    By Narcissus in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 3
    Last Post: May 3rd, 2011, 12:39 PM