Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Gathering not seeing the items in my guild bank

    The TSM gathering module is not storing the items that i have in my guild bank. It works fine for items in my normal bank though. See the screenshot below and tell me if theres anything wrong with my config pls. The guild bank value at the bottom of the tooltip is from the Arkinventory addon btw.

    WoWScrnShot_042411_124731.jpg

    Thanks for a great addon!

  2. #2
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,114
    Reputation
    345
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    Do you have permission to withdraw from the gbank on that character? Are you physically visiting the gbank or using an addon to show what's in your gbank without actually visiting it?


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | /r/woweconomy & TSM Discord | Go Premium | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

  3. #3
    I'm physically visiting the gbank and it doesnt update. I actually own the guild bank in question. The character in the screenshot is not the owner of the bank but he can withdraw/deposit and was taken while actaully at the gbank. I'll try and play around with my guild settings and let u know if I come right. My bankers and crafters run minimal addons. The only 2 that would want to know what is in the bank is TSM and arkinventory. I will try and disable that also.

    Thanks for the reply!

  4. #4
    Ok this is the results of my troubleshooting. The owner of the gbank doesnt have any problems with TSM not seeing the guild bank items at the guild bank tab. I have deleted the gathering module and its luoa file and re-installed it without avail. But i did see something interesting in the gathering lua file:

    I log out with the guild bank owner after visiting the guild bank and this is the contents of my lua file:

    Code:
    TradeSkillMaster_GatheringDB = {
    	["factionrealm"] = {
    		["Horde - Twilight's Hammer"] = {
    			["guilds"] = {
    				["Wall Street"] = {
    					["items"] = {
    						[43108] = 2,
    						[43109] = 2,
    						[20752] = 1,
    						[43116] = 175,
    						[20753] = 1,
    						[39151] = 1,
    						[39338] = 1,
    						[39339] = 1,
    						[39340] = 1,
    						[27700] = 6,
    						[39342] = 1,
    						[43125] = 73,
    						[43119] = 1,
    						[20758] = 1,
    						[37101] = 7,
    						[43122] = 120,
    						[61978] = 4,
    						[61979] = 1,
    						[61980] = 357,
    						[61981] = 2,
    						[43127] = 109,
    						[43123] = 2,
    						[27691] = 1,
    						[39774] = 262,
    						[27698] = 5,
    					},
    					["characters"] = {
    						["Airhead"] = true,
    						["CURRENT_PLAYER"] = true,
    						["Duiwelkind"] = true,
    						["Mmoolah"] = true,
    If then I swop to the other characters but not visit the guild bank then they can see the stored item in the guild bank.

    If I then visit the guild bank with the non-owner character then all the data disappears and this is what i see in the lua file. Seems like the character cant read the guild bank info and then blanks the stored info in the file.

    Code:
    TradeSkillMaster_GatheringDB = {
    	["profiles"] = {
    		["Default"] = {
    		},
    	},
    	["profileKeys"] = {
    		["Duiwelkind - Twilight's Hammer"] = "Default",
    		["Airhead - Twilight's Hammer"] = "Default",
    		["Mmoolah - Twilight's Hammer"] = "Default",
    	},
    	["factionrealm"] = {
    		["Horde - Twilight's Hammer"] = {
    			["guilds"] = {
    				["Wall Street"] = {
    					["items"] = {
    					},
    					["characters"] = {
    						["Mmoolah"] = true,
    						["Duiwelkind"] = true,
    						["CURRENT_PLAYER"] = true,
    						["Airhead"] = true,
    I really dont have any idea why this is happening. I have recreated my guild ranks and assigned full access to all the members, promoted/demoted and still nothing works.

  5. #5
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,114
    Reputation
    345
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    Sounds like a bug in the code to me. I'll see if I can figure it out. Thanks for all the info.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | /r/woweconomy & TSM Discord | Go Premium | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

  6. #6
    Hi, just following up on this as I am having the same problem.

  7. #7
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,114
    Reputation
    345
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    Quote Originally Posted by farquaon View Post
    Hi, just following up on this as I am having the same problem.
    Considering this thread was from 7 months ago, could you be more specific as to what the problem is? Providing the same information as was provided by the OP would be a good start.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | /r/woweconomy & TSM Discord | Go Premium | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

 

 

Similar Threads

  1. [Van] Post your Guild Bank or Bank Alt names!
    By Sinshroud in forum General Discussion
    Replies: 120
    Last Post: April 23rd, 2014, 02:36 PM
  2. Gathering not collecting tooltip info from guild bank
    By kryo in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 1
    Last Post: May 19th, 2011, 12:53 PM