Register
Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    [TSM] - Problem: All glyphs are found under 'Misc items'

    Edit: Sorry, I just saw that there is a part of the board dedicated to TSM. Didn't see that when creating the thread.

    Hi,

    Just wanted to ask if anybody else already had the following problem:

    This morning I updated some of the TSM modules (including _crafting) via the Curse client. My problem is now that all of my glyphs are now to be found under 'Misc Items' instead of the respective classes (Death Knight, Druid, ... as can be seen on the left side of the image)


    Image taken from Sinshroud's TSM guide

    This sucks, because I wanted to make individual groups for auctioning (based on the inc of course).
    - I already tried to uninstall/reinstall the _crafting module, but it didn't work
    - I also tried to do a rescan

    So my question: What can I do to get this fixed again?

    EDIT:
    What I also tried now is to go back to some older version --> still the same problem
    Also I tried to delete the file in the SavedVariables folder --> still the same problem

    Edit2:
    I also asked in the IRC-chat, but unfortunately there's nobody atm ^^
    Last edited by TraX; April 20th, 2011 at 10:33 AM.

  2. #2
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,114
    Reputation
    345
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    Go into the "Options" page for inscription and change your grouping to "Inks" and then back to "Class" and see if this helps.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | /r/woweconomy & TSM Discord | Go Premium | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

  3. #3
    Doesn't help

    I already tried to put it to 'ink', but it's the same there... all glyphs/items are in the 'other' (or whatever it is called in English --> sorry I'm using a German interface) group.

    It's quite strange that installing an older version and even deleting the file (also the backup file) in the SavedVariable folder didn't change this... Is there another file I could try to delete? Or could the problem even be inside another-one of the modules (--> which would mean that I have to reinstall everything)?
    15.12.2011: Goldcap
    02.04.2012 2 million gold (liquid)

  4. #4
    Keldara's Avatar
    Posts
    226
    Reputation
    13
    Tagged in
    34 Posts
    Add to this user's reputation
    It wasn't quite clear to me: did you try uninstall _Crafting and delete the saved variables together at once or in separate stages? As in:

    uninstall + delete saved variables -> see if it got fixed
    OR
    uninstall -> see if it got fixed -> delete saved variables -> see if it got fixed

    ?

    If you didn't do both at once, I suggest you try it. That was how my rods crafting cost issue resolved itself.
    Last edited by Keldara; April 20th, 2011 at 02:03 PM.

  5. #5
    To be honest I don't know if I did both things together or not

    Tried now to delete both things before trying again ingame, but the problem is still there... I'll just try to delete everything once, and see if it works...

    *brb* ^^

    EDIT: Still the same problem -.-" I don't get it...
    I deleted EVERYTHING :S

    EDIT2: Ok, next try:
    - deleting everything again, and then installing it again, but downloading from the project page, rather than via the curse-client
    ==> Still the same problem *going crazy*

    EDIT3: It's just a guess, but could it be linked to this: http://wow.curseforge.com/addons/tra...ther-language/. I have no idea about the coding part but as a theory... ^^ (--> As I'm using the German-client). [Just to say that I also have the problem described there ^^]
    Last edited by TraX; April 20th, 2011 at 02:40 PM.
    15.12.2011: Goldcap
    02.04.2012 2 million gold (liquid)

  6. #6
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,114
    Reputation
    345
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    I figured out the issue. The issue was that I was assuming an API call was giving me unlocalized strings (meaning the english word no matter what the client locale was) and that wasn't the case. I have fixed this in v0.2.8.1Beta of Crafting.


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | /r/woweconomy & TSM Discord | Go Premium | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

  7. #7
    I can confirm that my initial problem has been solved
    Thank you for your great work!!!

    The problem mentioned in the bug-report is however still there... same API-call problem there?
    15.12.2011: Goldcap
    02.04.2012 2 million gold (liquid)

  8. #8
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,114
    Reputation
    345
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    Would you mine hopping into the IRC? http://tradeskillmaster.wikispaces.com/IRC


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | /r/woweconomy & TSM Discord | Go Premium | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

  9. #9
    Sapu94's Avatar
    Posts
    7,114
    Reputation
    345
    Blog Entries
    25
    Tagged in
    1928 Posts
    Add to this user's reputation
    This issue was fixed in v0.2.8.2Beta of Crafting


    Follow me and TSM on Twitter for important updates, news, and giveaways!
    TSM Website | /r/woweconomy & TSM Discord | Go Premium | TSM FAQ

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street."

 

 

Similar Threads

  1. The Art of Gouging - No Supply? No Problem!
    By Sterling in forum Outdated Guides Archive
    Replies: 33
    Last Post: January 21st, 2013, 07:42 AM
  2. Bug/Problem in TSM_Auctioning
    By I3ig Al in forum General TradeSkillMaster Discussion
    Replies: 2
    Last Post: June 7th, 2011, 11:35 AM
  3. [TSM] - Problem: All glyphs are found under 'Misc items'
    By TraX in forum Archive (Addons and Macros)
    Replies: 7
    Last Post: April 20th, 2011, 02:54 PM